Entry ni mungkin takda tajuk


Asalamualaikum

Aku update lagi. Yeah!!!

Since aku join segmen mksyahir nih, mmg bertambah la follower. Haha adehh.. yg entry sebelom ni kasi gempak ja. Time tu cuma ada 7 orang anak buah, skang dah bertambah sikit. Sila boo. Huhu

So, ramai la manusia yg join kontes tu mai blogwalk, simbah2 asid. I follow u, u follow me back. Ok depa tak ckp, aku yg tambah. Haha maafkan saya.

Aku p la balas dendam [maksud aku p komen balik blog depa]. Nice blog, nice entry, tq follow saya and etc. semua tu mmg ikhlas daripada hati, jantung, limpa, peparu and whatsoever la. Kisah plak kau ya? Haha. Ada yg aku follow balik, ada yg aku tak bukak dah. Maaf kalau yg aku tak follow balik tuh. 

Serious cakap, aku cuma follow perkembangan blog beberapa kerat manusia ja. Yg aku rasa penulisan ok, tak story mory pasal those couple thing, aku on jela. Yup, aku mmg memilih. Bajet hotstuff la kan demanding bagai nih. Tak kisah kalau nak unfollow pon, aku dah ada reader tegar dan manusia2 hot yg selalu komen blog nih. Kalau kau follow ja, tapi kau tak baca, yess, mmg aku kisah! Mendabik dada kejap. Haha


Perangai aku mmg camni. Hudoh!! Maaflah, aku bukannya sombong ka apa. Aku mmg unpredictable [ya kot]


Btw, aku suka betul dgn penulisan sorang abang nih. Kalau nak baca, boleh p ja blog abang naz. Entry dy mmg superb. Aku baru baca sikit ja. Huhu ketinggalan betoi. Geng kedah jugak nih. Yay!!  

First impression, entry dy mmg matured dan berfikiran jauh. Tak boring habaq hang. Tak kisah apa topic pon, bagi aku, aku akan baca sampai habes. Tu aku laa. Well, kalau dak, takkan ramai orang follow dy kan. Mmg best. Oh ya!! Aku panggil dy abg, in term of respect. Hakikatnya, dy tua setaun ja pon daripada aku. blog budak genius nih. Haha

Rasanya abg naz busy sikit lately. Dy dah lama tak update blog. Ohh ya, dy dah update!! Hehe tadi baru check. Maafkan saya. Saja la nak share sikit walaupon aku taw follower dy mmg banyak daripada aku. kalah terok gua!! Haha


aku bukan macam sesetengah blog yg cuma kongsi tips itu dan ini, ayat cinta begitu dan begini. aku seperti kebanyakan blogger lain lebih gemar bercerita tentang hidup sendiri. menulis diari sambil cuba menyampaikan moral dan pengajaran secara berseni  . tidak syok sendiri sebaliknya memberi sesuatu untuk dihayati [aku suka part nih]

kadang-kadang entry aku pendek. ada kalanya pula panjang. semuanya bergantung kepada ilham dari Allah. sekarang aku lebih gemarkan entry sederhana. tidak menyusahkan untuk korang yg blogjogging untuk menghadam. dan aku juga dapat menyimpulkan hari-hari yg aku lalui dengan ringkas dan padat. 


semua ni aku salin sebiji2 k, bukan kopipes punya. maklum. klu da typo, sila la ignore.



p/s :entry ni, bila aku baca balik, I was like ; ‘apa aku meraban nih?? Habes tu nak post ka dak nih??’ Cakap dalam hati laa. Biar p la daripada tak update langsung.


 K bye.

13 comments:

  1. Oh blog si naz tu ke? Eh dia tua dari kita ke? Aku ingat sebaya. Hmm aku minat jugak baca blog dia. Eh apa aku cakap ni. Aku minat gegila k blog dia, baru betul ! Siap follow bagai lagi. Hahaha. Takpe lah wei, kau slow slow. Nanti ramai lah orang follow. Kau boleh pergi jauh. Serius .

    Apa aku cakap pun tak tahu. Lallalaa. Eh aku dengar kau busy duk gosipkan aku sekarang. Amboiii, aku ingat kau penyokong tegar aku. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. hehe. rajinnya sha join segmen. keep it up. find your loyal readers :)

    ada nama abg? aduhduh.. terharu ni :'( terima kasih daun keladi. lain kali buat lagi ya. hehe. thanks a lot sha. so sweet of you.

    keep blogging. i will read all your entries. u're weird but u're unique :)

    ReplyDelete
  3. Haha. Abang nas yang meletopp itu kah? Phewiiitt. Dia cakap suka baca sbb dinie tulis pasal everyday's life. Haha. Bangga kembang hidung kejap :8)

    Pembaca tegar? Wahh bestnyaa jadi kak mila!

    Kak mila, kak mira cakap akak dah ada fb, so sila add dinie dan like page Tudung cuisine dengan segera!

    ReplyDelete
  4. hahaha. join segemn mk shahir ? masyuk laa lepas ni. HAHAHA :D abang Naz ? aku ingatkan nazri hashim :P hahaha.

    ReplyDelete
  5. liyana : eh kau taw aku aku dok ckp pasal kau? hemm ckp yg baik2 jalah. hehe

    m fizan : penghargaan la lebih kurang. sja2 bt. haha

    weird? apa yg weirdnya? haha yg part unik tu takley blah. kah3

    ReplyDelete
  6. dinie : haha ada tu bt syarat jela. em tgk dulu camna. haha insyaallah

    kimy : awat pulak kuar nama naz nih?? haha sory la kimy. tp hang mmg kurus gila r wey. tekejut beruk tgk

    *tetiba ckp 'hang aku'

    ReplyDelete
  7. laa. M Fizan rupanya abang nas hang. haha. meme meme. blogg die best! hehe ;). scandal korang. ekekeke~ semua orang aku buat scandal. lol ;D

    ReplyDelete
  8. mirah : m fizan? hehe aku panggil dia abg naz. amboi kau nih semua nk scandalkan aku ja nohhh. haha

    ReplyDelete
  9. nak join segmen jugakk , tak reti T.T

    ReplyDelete
  10. alaa sng ja. just ikot arahan dy ja

    ReplyDelete
  11. kak mila, please contact hanis scpat mungkin, ni num hanis 0147584264...immidiately !

    ReplyDelete
  12. I constantly emailed this website post page to all my contacts, as if like
    to read it after that my contacts will too.
    my page: where to download movies

    ReplyDelete
  13. Hurrah, that's what I was exploring for, what a stuff! existing here at this weblog, thanks admin of this web site.
    My site ... Work from home jobs

    ReplyDelete

Any better idea? Do share please